Weboldalkészítés, Webáruház készítés, Üzleti weboldal készítés, SEO optimalizált tartalomfeltöltések

Termékfeltöltés

A termékfeltöltés mennyisége, minősége, ideje a megrendeléstől függ. Ezt a szerződésben foglaltak alapján ütemezzük és teljesítjük. A termékfeltöltés egyedi szövegezéssel történik, nem másolunk termékleírást más honlapokról! A termékek illusztrálását a megrendelőtől kapott, vagy az általunk készített képekkel hajtjuk végre.
355 HUF+ÁFA/termék 

Webáruház készítése

Webáruház üzembe helyezése során szükséges a megbízónkkal megtervezni magát a design-t, a webshop stílusát. A beállításokat mi végrehajtjuk, majd megkezdődik a termékfeltöltés. Amennyiben felkerültek a termékek, az időközben webjogász által elkészített dokumentumok alapján/adatvédelmi tájékoztató és az ÁSZF/, elvégezzük a beállításokat a webáruházban. Ezután próbavásárlásokat hajtunk végre. Ellenőrizzük vásárlóként a webáruházunk működését. Mivel nem lehet előre meghatározni a munka mennyiségét (termékek száma is befolyásoló tényező), a webáruház üzembe helyezését órabérben vállaljuk.
2.000 HUF+ÁFA/óra 

ÁSZF
Adatvédelmi Tájékoztató

Webáruházban történő vásárlás esetén online köt a vásárló és az eladó szerződést egymással. A vásárlás feltételeiről a vásárlót kötelező tájékoztatni! Regisztráció alkalmával személyes adatokat gyűjt és kezel a webáruház üzemeltetője. GDPR rendeletek szabályozzák az adatkezelés feltételeit és módját. Az erre szakosodott szakember ezek alapján állítja össze a dokumentumokat az adott cég profiljára szabottan.
A feltüntetett összeg a mi ügyintézési díjunk,
a dokumentumok árát a webjogász határozza meg!
16.000 HUF+ÁFA 

Honlapkészítés

A weboldalak árai tekintetében, minden esetben a szerződésben foglaltak szerinti adatok az irányadók. A honlapok nem a tárhelyre feltelepített programokkal készülnek, stabil egyedileg alakítható forráskódot értékesítünk!

Accelerated Mobile Page
Bevételszerzésre

A weboldal ára függ a használat céljától és időtartamától, fejlesztés igényétől! Folyamatos SEO megbízás esetén, a weboldal árából jelentős kedvezmény jár. Funkciójára való tekintettel, oldalai száma sem előre meghatározható..

Keresőoptimalizálás SEO

Igénytől és megállapodástól függően, teljesítést követően lehet alkalmi, illetve havi összegű díjazással megrendelni SEO szolgáltatásokat.

Kapcsolatfelvételre lehetőség van elérhetőségeink bármelyikén!

Amennyiben a kapcsolatfelvételi űrlap pontos adatokkal került elküldésre, üzenetére 8 órán belül válaszolunk! 

Ingyenes tanácsadás és konzultáció!   

Készítette: websuperstyle.hu